Welkom bij de product & huid kennisbank van Goedehuid

Onderstaand vind je een lijst met begrippen en termen die je op weg helpen om alles te weten te komen over de huid, ingrediënten en nog veel meer.

Huidproblemen

Een huidprobleem hebben kan heel vervelend zijn vooral als het in uw gezicht zichtbaar is. Daarom hebben veel mensen vragen over hoe kan ik mijn huidprobleem oplossen? Er zijn natuurlijke allerlei zaken die mis kunnen gaan met de huid waardoor de huid uit balans is en dan ontstaan problemen.

Het eerste wat altijd verbeterd moet worden is de huidbarriëre. Is deze namelijk niet goed gesloten dan heeft u veel kans op een reactie van een product. Dit product van Alpha-H is geschikt om de huidbarriëre te herstellen.

Is dit gelukt dan kunt u gaan denken aan sterker werkende producten die erop gericht zijn om uw huidprobleem aan te pakken. (Indien nog nodig natuurlijk).

Daily Essential Moisturiser SPF50+ alpha-h
Alpha-H Micro Super Scrub

Huidverzorging

De enige reden om te kiezen voor de huidverzorging van Alpha-H is dat deze producten uw huid gezond maken! Een gezonde huid is een mooie huid is het credo en dat bereikt u door Alpha-H producten te gebruiken in uw dagelijkse verzorging.

Huidverzorging bestaat uit reinigende en verzorgende producten. Het bijzondere bij Alpha-H is dat veel producten meerdere functies hebben, dus reinigend én verzorgend. Hierdoor heeft u minder producten nodig in uw verzorgingsroutine.

Ingrediënten

Alpha-H kiest voor actieve ingrediënten waardoor u uw huid snel ziet opknappen! Vooral acne en anti-aging zijn huiddoelen die veel succes hebben met de producten van Alpha-H. Dat komt vooral door de werking van het ingrediënt glycol waar Alpha-H zich in gespecialiseerd heeft. Liquid Gold met 5% glycol was 25 jaar geleden toen het uitgebracht werd, een revolutie! Naast glycol gebruikt Alpha-H vooral natuurlijke ingrediënten zoals hamamelis, tea tree, squalane enz. Ook plantaardige oliën worden veel toegepast. Kortom, van Alpha-H huidverzorging kunt u veel verwachten!

VE-Styled2

Contact

Wij doen ons uiterste best voor u als klant. Daar hoort bij dat u ons eenvoudig kunt contacteren. Mocht u vragen hebben over het een of ander dan kunt u ons bereiken middels de volgende gegevens:

+31 (6) 27 18 86 33
contact@goedehuid.nl
+31 (6) 27 18 86 33