Alpha-H huidverzorging

De enige reden om te kiezen voor de huidverzorging van Alpha-H is dat deze producten uw huid gezond maken! Een gezonde huid is een mooie huid is het credo en dat bereikt u door Alpha-H producten te gebruiken in uw dagelijkse verzorging.

Huidverzorging bestaat uit reinigende en verzorgende producten. Het bijzondere bij Alpha-H is dat veel producten meerdere functies hebben, dus reinigend én verzorgend. Hierdoor heeft u minder producten nodig in uw verzorgingsroutine. Wilt u weten welke producten meerdere functies hebben? Klik dan hier.

Alpha-H heeft twee zeer goed functionerende dagcrèmes met zonbescherming SPF 50+ waardoor zonschade geen kans heeft, klik hier voor deze dagcrèmes.

Alle puur reinigende producten van Alpha-H zijn niet schuimend omdat de ingrediënten die schuim veroorzaken een nadelige invloed hebben op de SPF volgens dit merk. Wilt u weten welke producten van Alpha-H alleen reinigend zijn? Klik dan hier.

Uitsluitend verzorgende producten zijn er op dit moment niet veel in het assortiment, gelukkig is er de Essential Hydration Cream. En natuurlijk de bekende vitamine serums!

Heeft u een vette huid of acne? Of slaat de veroudering toe? Kies dan voor de producten van Alpha-H.